Noutati

Surprinde Magia Sărbătorilor de iarnă în Atelierul de pictură Acuarello

De Sărbători este momentul potrivit să dăruiești cuiva drag bucuria de a picta!

Luna Decembrie este una dintre cele mai frumoase și mai așteptate luni din an.  Este luna în care gândurile noastre se îndreaptă către cei dragi, mai mult ca oricând. Acum a venit momentul să le oferim o îmbrățișare și un cadou special.

Mirosul crengilor de brad, zumzetul colindătorilor, gustul minunat al cozonacului rumenit abia scos din cuptor de mama, turta dulce pregătită de bunica, alegerea bradului perfect împreună cu bunicul și momentul în care ne adunam cu toții în jurul mesei de Crăciun, sunt amintirile cele mai dragi din copilărie, pe care le vom păstra pentru totdeauna în suflet.

Deja simțim Magia Sărbătorilor de Iarnă, căutăm cadouri memorabile să îi surprindem pe cei dragi, pregătim ghetuțele pentru Moș Nicolae, împodobim bradul de Crăciun și așteptăm cu inima plină de emoție venirea lui Moș Crăciun și masa tradițională de Crăciun.

În atelierul Acuarello, atmosfera este una de poveste, goana după cadouri a sosit, iar spiridușii Moșului meșteresc de zor, pregătesc cadouri cu picturi pe numere Acuarello care vor pleca spre voi curând. Așa că, dacă ești în căutarea unor cadouri cu adevărat speciale pentru Crăciun și vrei să-i surprinzi pe oamenii dragi din viața ta, pictura pe numere Acuarello este cadoul inedit cu care îi vei cucerii pe loc.

Spiridușii Acuarello vin în întâmpinarea voastră cu o mulțime de modele noi, de picturi pe numere minunate, gata să vă bucure inimile și să le puteți oferi celor dragi un cadou special așa cum merită. Iar, dacă vrei să o surprinzi pe mama, bunica, pe tatăl tău sau chiar și pe colega de birou anul acesta, tot ce trebuie să faci este să ne trimiți o #poză cu un moment memorabil din viața lor, iar noi o vom transforma într-o pictură cu poveste personalizată, frumos ambalată, un cadou minunat de pus sub bradul de Crăciun.

Modelele noi de pictură pe numere #Acuarello cu tematica Crăciunului, ne poartă înapoi în timp, pe vremea când eram mici și făceam din orice lucru oricât de mărunt, o mare bucurie. Ne aducem aminte de vacanțele de iarnă petrecute la țară la bunici, de trasul cu săniile pe uliță, de turtele calde pe care bunica le cocea pe plită și cu care ne aștepta în pragul ușii atunci când ne întorceam de la derdeluș. Acum, iată, este rândul nostru să le bucurăm inimile, oferindu-le mai mult decât un cadou clasic de Crăciun, dăruindu-le o experiență, pictura pe numere Acuarello.

Bucuria de a picta vine odată cu prima pictură pe numere și asta nu o spunem doar noi, ci o spun toți oamenii minunați care au încercat până acum experiența Acuarello. Dincolo de plăcerea de a picta, pictura pe numere este o activitate care aduce beneficii pentru întreaga familie: bunicii simt nevoia de activități care să le umple timpul liber, părinții se pot relaxa după o zi încărcată la birou sau pot picta împreună cu copiii petrecând împreună timp de calitate prin conectare.

De Sărbători este momentul potrivit să dăruiești cuiva drag bucuria de a picta!

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.