Comanda si livrare


CUM CUMPAR

Pentru a comanda trebuie sa va selectati produsul dorit, apasati butonul ''adauga in cos" apoi aveti doua variante: una de a continua cumparaturile iar cealalta de a finaliza comanda. Daca ati optat pentru finalizarea comenzii aveti doua variante: sa comandati folosind metoda "cont oaspete" in care nu este necesar un cont pe site sau alegand sa faceti un cont pe site.

Urmatorul pas este completarea informatiilor obligatorii (e-mail, adresa, numar de telefon) cu ajutorul carora facturarea si expedierea se va face in cele mai bune conditii. Dupa ce au fost salvate aceste date urmeaza sa va alegeti modalitatea de livrare la care se adauga costul de 18 lei.

Comanda se livreaza in 24-48 de ore in toata tara.

CUM PLATESC

Plata se va face ramburs la curier sau on-line cu cardul urmand pasii indicati atunci cand plasati o comanda.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!


Inchide

Pentru a personaliza navigarea dumneavoastra acest site foloseste cookie. Navigarea pe site reprezinta acceptul dumneavoastra. Mai multe detalii aici.