Stiați că?

Pictura pe numere a luat naștere în anul 1950 în Detroit și a fost dezvoltată de către Max S. Klein, un inginer și Dan Robbins, un artist comercial. În 2011 la celebrarea a 60 de ani de când a luat naștere pictura pe numere, a fost inaugurată cea mai mare expoziție de picturi de numere în Muzeul de Arta Moderna din New York. De atunci și până în prezent conceptul a luat amploare în intreaga lume, fiind acum prezent și în România.


Acuarello - realizează singur propria operă de artă !

Acuarello se adresează tuturor celor care doresc să descopere arta picturii și un nou hobby. Setul conține o pânză de bumbac pe un cadru cu o imagine, care este împărțită pe zone în mai multe numere. Fiecare zonă este marcată cu numere ce corespund unei anumite culori. Completați fiecare zonă și în cele din urmă imaginea se va contura ca un tablou finit.

Cu ajutorul picturii pe numere Acuarello, ne putem dezvolta capacitatea de concentrare și exprima emoțiile printr-o modalitate nouă de relaxare. Setul poate fi un cadou ideal atât pentru adulți cât și pentru copii, fiind o modalitate bună de a învață să pictezi.

Acum te poți bucura de pictură și de o experiență unică prin care transformi numerele în artă.


Inchide

Pentru a personaliza navigarea dumneavoastra acest site foloseste cookie. Navigarea pe site reprezinta acceptul dumneavoastra. Mai multe detalii aici.