COMANDĂ ȘI LIVRARE

CUM CUMPĂR

Pentru a comanda trebuie să vă selectați produsul dorit, apăsați butonul ”adaugă în coș” apoi aveți două variante: una de a continua cumpărăturile iar cealaltă de a finaliza comanda. Daca ați optat pentru finalizarea comenzii aveți două variante: să comandați folosind metoda “cont oaspete” în care nu este necesar un cont pe site sau alegând să faceți un cont pe site.

Următorul pas este completarea informațiilor obligatorii (e-mail, adresa, număr de telefon) cu ajutorul cărora facturarea și expedierea se va face în cele mai bune condiții. După ce au fost salvate aceste date urmează să vă alegeți modalitatea de livrare la care se adaugă costul de 18 lei.

Comanda se livrează in 24-48 de ore în toată țara.

CUM PLĂTESC

Plata se va face ramburs la curier sau on-line cu cardul urmând pașii indicați atunci când plasați o comandă.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ați ales metoda de platț ” Online prin card bancar ” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

– Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa si MasterCard.

Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Acuarello Picturi pe Numere - Picturi pe numere - 728x90