Acuarello - realizează singur propria operă de artă!

Oricine poate deveni artist! Pictura pe numere Acuarello este o experiență unică prin care poți realiza propria operă de artă, chiar dacă nu ai talent la desen.

Pictând, ne putem dezvolta capacitatea de concentrare, îndemânare și de a ne exprima emoțiile printr-o modalitate nouă de relaxare. Setul poate fi un cadou ideal atât pentru adulți cât și pentru copii, fiind o activitate inedită de dezvoltare a laturei artistice.

Setul Acuarello conține o pânză de bumbac încadrată pe o ramă de lemn, ce reprezintă o imagine, care este împărțită pe zone în mai multe numere, culori acrilice și 3 pensule de diferite dimensiuni. Fiecare zonă este marcată cu numere ce corespund unei anumite culori. Completați fiecare zonă și în cele din urmă imaginea se va contura ca un tablou finit.

Pictura pe numere a luat naștere în anul 1950 în Detroit și a fost dezvoltată de către Max S. Klein, un inginer și Dan Robbins, un artist comercial. În 2011 la celebrarea a 60 de ani de când a luat naștere pictura pe numere, a fost inaugurată cea mai mare expoziție de picturi de numere în Muzeul de Arta Modernă din New York.

De atunci și până în prezent conceptul a luat amploare în întreaga lume, fiind acum prezent și în România.

Acum te poți bucura de pictură și de o experiență unică prin care transformi numerele în artă.

Folosește-ți imaginația și creativitatea, îmbină culorile în modelele de picturi pe numere

LIVRARE GRATUITĂ

Pentru comenzi de minim 290 lei.

COMANDĂ RAPIDĂ

Plătește cu cardul sau ramburs. Livrare rapidă în 24-48 h.

CALITATE

Pânză bumbac, 3 pensule cu mâner de lemn și culori acrilice premium.

CADOURI

Primești GRATUIT un 1 Tablou Cadou la comenzi peste 400 lei.

La 5 tablouri adăugate în coș primești cadou un tablou la alegerea ta.

Echipa noastră