Noutati

Voi sunteți echipa noastră!

Acuarello Picturi pe Numere - Picturi pe numere - NEW promo

Când îți dorești să faci lucrurile bine, ai întotdeauna nevoie de oameni alături de tine, de oameni care să te aprecieze când este cazul, să te critice când greșești și să te susțină pentru a putea să crești. Cu aceste convingeri în minte a luat naștere echipa Acuarello din care faceți parte și voi! Tocmai pentru că ne ajutați în fiecare zi să fim mai buni, să vedem mai clar ce facem bine și ce nu și să ne perfecționăm continuu. 

Cu fiecare părere, apreciere, constatare sau critică constructivă pe care ne-o împărtășiți, familia Acuarello devine mai unită, iar noi putem veni mai ușor în întâmpinarea nevoilor voastre. Tocmai pentru că ne dorim să vă fim aproape, să fim prietenii despre care Raluca vorbește atât de frumos:

“Preturile sunt accesibile, livrarea promptă, iar faptul că s-a creat acel grup al celor care au achiziționat de la Acuarello nu face altceva decât să simt că am câștigat niște prieteni. Felicitări!” (Raluca, Prahova)

Vă mulțumim tuturor pentru gândurile transmise, încurajări și sfaturi și promitem să fim mereu atenți la recomandările voastre pentru a vă putea onora așteptările în toate privințele, inclusiv în ceea ce privește calitate, după cum remarcă Ștefan: “Felicitări pentru ceea ce oferiti ca și calitate!” (Ștefan, Argeș) 

Și, de asemenea, ne bucurăm foarte mult pentru recomandările pe care ni le faceți prietenilor sau apropiaților voștri.  

“Deja am recomandat prietenilor și chiar au cumpărat, pictăm împreună și ne simțim minunat. Mulțumesc Acuarello, cu siguranță că am să mai revin!” (Anonim, Timiș)

“FOarte frumos tabloul, dupa ce il voi termina voi comanda si unul personalizat <3” (Andreea, București)

“Sunt foarte mulțumită de tablou! Recomand!” (Elena, Tulcea)

Iar pentru că împreună suntem o echipă, vă garantăm că fiecare sugestie are impact asupra noastră și ne ajută să îmbunătățim calitatea produselor și a serviciilor pe care le oferim, de la conținutul propriu-zis al kit-ului de pictură, unde apreciem deopotrivă evaluarea sinceră a Ralucăi (“Culorile sa fie puțin mai puternice, trebuie acum la acest tablou cumparat să dau de 2 ori chiar dacă este o culoare mai închisă”), dar și sugestia Ecaterinei (“Sugerez sa se adauge la pachet și o mică descriere despre modul de lucru.”)

Vă mulțumim tuturor și ne bucurăm tare mult că reușim să oferim fiecăruia momente de relaxare sau, de ce nu?, proiecte de viitor, după cum ne încredințează unul dintre mesajele din Brăila:

“Ideea de a putea transforma fotografii în picturi pe numere, mi se pare grozavă. Va fi viitorul meu proiect.” (Anonim, Brăila) Viitorul proiect de suflet, am adăuga noi! Așa cum este pentru noi întregul proiect Acuarello și întreaga comunitate care s-a născut în jurul său!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *