Noutati

Pictură pe numere pentru copii – Ia-ți copilul într-o călătorie de cunoaștere, relaxare și dezvoltare

Acuarello Picturi pe Numere - Picturi pe numere - ziua copilului postare

Arta este felul sufletului, de a-ți spune ție dar și lumii, despre tine. Ca să te cunoști, să îți amintești cine ești, să te întorci la vremea când erai copil și te bucurai de lucruri mici.

Iar dacă tu nu mai știi cum să te oprești din ritmul acesta al vieții pe repede înainte, noi, cei de la Acuarello iți putem arăta cum să o faci. Cum să ieși din cursă din când în când și să întri într-o lume în care lucrurile se întâmplă în ritmul tău, natural, autentic, prin pictură.

Știm, ai putea spune că nu știi să pictezi, sau poate că nu ai talent.

NICI NU TREBUIE.

De data asta, trebuie doar să te oprești pentru o clipă și să îți dai voie să îți iei un moment de relaxare.

Pictura pe numere

Hobby-ul pe care nu știai că îl ai, până când nu descoperi lumea Acuarello. Culori pe care le poți așterne într-un tablou ce prinde viață sub ochii tăi, din mânuțele tale, ghidat de numere ce corespund fiecare, unei nuanțe.

Iar Acuarello îți vine în ajutor cu kit-urile necesare, de pictură pe numere. Și nu doar ție, ci și celor mici din familia ta, începând de la 4+ ani.

Îl poți lua în această călătorie – de la o pată de culoare la o operă de artă – și pe micuțul tău, care va fi fascinat de culori și de provocarea de a picta pe numere, iar tu vei fi super încântată de felul minunat prin care pictura pe numere îți va aduce timp de calitate cu copiii, iar lor le va dezvolta și îmbunătăți abilitățile cognitive.  Faptul că va trebui să urmărească și să respecte limitele de culoare impuse de numere,  îl va ajuta în felul în care gândește, explorează și înțelege lucrurile.

În plus, pictura pe numere va fi o mare provocare pentru prichindei, și le va solicita întreaga lor atenție într-un fel în care îi va face să se simtă relaxați.  Suprafața de lucru este realizată din porțiuni mici, numerotate și cere atenția lor pe o singură porțiune, pe care trebuie să o coloreze. Astfel, nu trebuie să se gândească la cum va arăta pictura în ansamblu și nici nu se vor simți presați în niciun fel. Acest lucru le va mări implicarea, dar și exaltarea la vederea rezultatului ieșit din mânuțele lor.

Lucrul cu pensule de diferite dimensiuni și suprafața de lucru sau mixarea culorilor, îi va ajuta de asemenea să dezvolte abilitați motorii de finețe, plus o coordonare mult mai buna dintre ochi și mâini. Acestea, sunt super benefice  pentru creșterea productivității, îmbunătățirea timpului de reacție sau dezvoltarea abilităților atletice.

Găsești la noi, seturi de pictură pe numere minunate care abia te așteaptă să le dai culoare, și să le transformi în opere de artă, care să îți dea o stare de bine și ție dar si casei tale sau a unei persoane dragi. Alături de noi, poți să duci experiența pictatului pe numere, la un alt nivel și să îți personalizezi tablourile cu fotografiile celor dragi ție și mai ales cu cele ale copiilor.

Imaginează-ți momentele când le vei colora fețișoarele simpatice și le vei pune apoi prin casă cu mândrie că sunt opera ta, sau bucuria cuiva drag atunci când îi dăruiești o pictură pe numere Acuarello.

Te așteptăm să ne cunoaștem personal, dar și pentru alte experiențe vesele și pline de culoare, la standul Acuarello din cadrul Bookfest, târg de carte Romexpo, din perioada 1-5 iunie.

Am pregătit ateliere de pictură pentru copii, gratuite, și în plus, vei putea să cumperi kituri de pictură pe numere. Astfel, intri deplin în lumea Acuarello, pentru momentele în care vrei să te simți bine, alături de micuții tăi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *