Pictura pe numere - un cadou SPECIAL!

Picturi pe numere personalizate – cel mai frumos mod de a imortaliza evenimentele speciale din viața ta!

Momentele deosebite din viața noastră ocupă un loc aparte în inima fiecăruia, pentru că fiecare dintre noi își dorește să le imortalizeze în cel mai deosebit mod cu putință.
Noi îți oferim soluția: picturi pe numere personalizate care să transpună cele mai frumoase emoții în tablouri unice, realizate chiar de tine.
Acuarello Picturi pe Numere - Picturi pe numere - WhatsApp Image 2022 04 14 at 22.27.16
Before After Acuarello Picturi pe Numere - Picturi pe numere - WhatsApp Image 2021 05 03 at 17.10.36 1 e1653656736178Acuarello Picturi pe Numere - Picturi pe numere - 40x50K43053 e1653656680519

Picturile 40×50 cm permit personalizarea fotografiilor cu una sau doua persoane, peisaje, animale sau obiecte. E potrivit pentru fotografii unde trasaturile nu sunt foarte detaliate.

Pictură personalizată
40x50 cm

240 Ron

Before After Acuarello Picturi pe Numere - Picturi pe numere - redimensionata 06Acuarello Picturi pe Numere - Picturi pe numere - redimensionata 05

Picturile 50x60cm permit personalizarea și fotografiilor de grup/de familie unde trăsăturile portretelor sunt mai detaliate, iar spatiile numerotate sunt mai vizibile si mai ușor de pictat.

Pictură personalizată
50x60 cm

300 Ron

Before After Acuarello Picturi pe Numere - Picturi pe numere - WhatsApp Image 2022 05 27 at 15.45.29Acuarello Picturi pe Numere - Picturi pe numere - WhatsApp Image 2022 05 27 at 15.45.28

Picturile 50x70cm permit personalizarea și fotografiilor de grup/de familie unde trăsăturile portretelor sunt mai detaliate, iar spatiile numerotate sunt mai vizibile si mai ușor de pictat. Ideal pentru 4 persoane. 

Pictură personalizată
50x70 cm

400 Ron

+ 18 lei livrarea (în 10 zile)

Transport gratuit pentru comenzi peste 290 lei

Cum să comanzi?

Varianta 1 – completează formularul de mai jos și atașează poza pe care vrei să o personalizezi, iar noi te vom contacta în scurt timp.

Varianta 2 – trimite un email cu subiectul PERSONALIZARE la adresa comenzi@acuarello.ro
și atașează în email poza, datele pentru livrare și un număr de telefon unde vă putem contacta.

1. Introduceți datele
2. Următorii pași:

1. Selectați imaginea cu un număr redus al elementelor mici și umbrite.

2. Poza trebuie să fie clară și fără flitre.

3. Asigură-te că alegi mărimea potrivită
4. Încărcați imaginile (max. 3 imagini)

*dimensiune maximă fișier: 5mb
**formate permise: .jpg .jpeg .png

Ce conține un Kit de
Picturi pe Numere Personalizate?

Setul Acuarello conține o pânză de bumbac încadrată pe o ramă de lemn, ce reprezintă imaginea aleasă de tine, care este împărțită în zone pe mai multe numere, culori acrilice și 3 pensule de diferite dimensiuni. Fiecare zonă este marcată cu numere ce corespund unei anumite culori. Completați fiecare zonă și în cele din urmă imaginea se va contura ca un tablou finit.

Acuarello Picturi pe Numere - Picturi pe numere - 1

Canvas pe ramă de lemn cu coduri si numere

Acuarello Picturi pe Numere - Picturi pe numere - 2

3x Pensule de diferite dimensiuni

Acuarello Picturi pe Numere - Picturi pe numere - 3

Culori acrilice cu coduri și numere.

Acuarello Picturi pe Numere - Picturi pe numere - 4

Poza ta - imaginea de referință

Acuarello Picturi pe Numere - Picturi pe numere - 5

Instrucțiuni pe ambalajul cutiei.

Realizează singur propria operă de artă!

Oricine poate deveni artist! Pictura pe numere Acuarello este o experiență unică prin care poți realiza propria operă de artă, chiar dacă nu ai talent la desen.

Setul poate fi un cadou ideal atât pentru adulți cât și pentru copii, fiind o activitate inedită de dezvoltare a laturei artistice.

Ce spun clienții despre picturile pe numere personalizate

Picturi pe numere personalizate – cel mai frumos mod de a imortaliza evenimentele speciale din viața ta!

Momentele deosebite din viața noastră ocupă un loc aparte în inimia fiecăruia. Și pentru că fiecare dintre noi își dorește să le imortalizeze în cel mai deosebit mod cu putință, noi îți oferim soluția: picturi pe numere personalizate care să transpună cele mai frumoase emoții în tablouri unice, realizate chiar de tine.

Alegi poza pe care îți dorești să o transformi în tablou, ne-o trimiți și noi ți-o imprimăm pe până în așa fel încât tu să o poți picta cu ușurință, ghidat de numere. Indiferent că vrei să realizezi portretul unei persoane dragi sau că vrei să reproduci atmosfera magică a unui eveniment special din viața ta, noi te vom ajuta să realizezi cel mai minunat tablou. Pentru că îți vom oferi tot ce ai nevoie: pânza cu imaginea imprimată și împărțită pe zone de culoare, vopselele potrivite, pensulele și instrucțiunile de folosire.

De ce picturi pe numere personalizate?

Pentru că poți transforma orice imagine în artă! Făcută chiar de tine!

Fie că îți dorești să imortalizezi apusul de soare de care te-ai bucurat pe plajă, momentele frumoase cu persoana iubită sau orice alt eveniment de care te-ai bucurat din tot sufletul, o poți face în cel mai personal mod. Și nu, nu trebuie să fii artist ca să realizezi tabloul perfect! Trebuie doar să te distrezi pictând! 

Și să te bucuri de toate avantajele picturii pe numere personalizate:

Ești unic!

Lucrările tale vor fi nu numai extrem de personale și pline de emoție, așa cum îți dorești, dar și unice. Iar dacă te hotărăști să transformi tabloul tău într-un cadou, poți fi sigur că va fi o surpriză ca niciuna alta!

Te bucuri de cele mai pozitive emoții!

Să dai viață celor mai emoționante evenimente din viața ta nu poate fi decât o experiență relaxată și încărcată de cele mai pozitive sentimente. Așa că bucură-te de actul tău artistic și totodată de starea de bine pe care ți-o oferă!

Dăruiești cel mai original cadou

Cu siguranță și tu îți dorești să faci cele mai minunate cadouri oamenilor speciali din viața ta. Cu ajutorul picturilor pe numere personalizate nu numai că îți vei impresiona pe oricine, dar le vei face celor dragi și cea mai emoționantă surpriză.

Imprimă orice imagine vrei

Când vine vorba de creativitate, nu ai cum să te limitezi! Așa că poți alege orice imagine îți dorești pentru a o transforma într-un tablou plin de viață, realizat exact pe gustul tău. 

Dimensiuni și caracteristici produs

Pânza imprimată pe care ți-o punem la dispoziție are dimensiuni de 40 X 50 cm, iar vopselele pe care le vei folosi sunt acrilice, ceea ce înseamnă că pot fi folosite în orice spațiu vrei.

Ce conține setul?

Pânză de bumbac numerotată și șasiu

Vopsele acrilice conform cromaticii originare

Pensule de dimensiuni potrivite pentru realizarea optimă a picturii

Instrucțiuni de folosire

Cum să comandați

Pentru a ne trimite comanda, vă rugăm să completați formularul de mai jos sau să ne scrieți direct pe adresa de e-mail

De acum, orice fotografie poate deveni un tablou special!

Cucerește-i pe cei dragi cu un cadou unic!